Wie is Joan Stinstra?

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Joan Stinstra. Al twintig jaar run ik met heel veel plezier mijn eigen trimsalon.

Naast het trimmen van honden en katten kwam, en kom ik (te) vaak overgewicht en gezondheidsproblemen  bij kleine huisdieren tegen. Een jaar geleden besloot ik mij dan ook, naast het trimmen, te specialiseren tot voedingsadviseur voor kleine huisdieren. Voorafgaand aan deze specialisatie heb ik een opleiding tot erkend gewichtsconsulent bij Scheidegger gevolgd en succesvol afgerond. Dit met de bedoeling om vervolgens een specialisatiecursus ten aanzien van kleine huisdieren te volgen.

Tijdens de opleiding raakte ik echter steeds geïnteresseerder in de problematiek rond overgewicht bij kinderen en (jong) volwassenen. Slechts 1% van de kinderen eet voldoende groente en gemiddeld krijgen kinderen ongeveer 30 suikerklontjes per dag. De wetenschap dat overgewicht vaak ten grondslag ligt aan ziekteverzuim,  sociale problemen en zelfs de kans op chronische ziekten heeft mij doen besluiten mijn focus te verleggen naar mensen in plaats van dieren.

De missie van lijn 14

Vanuit lijn 14 zet ik mij  graag in om mensen op een leuke manier kennis te laten maken met een gezonde leefstijl. Of het nu gaat om je zelf of om je kind iedereen verdient het om gezond en lekker in zijn vel te zitten.

Maar hoe pak je dit nou aan? Ik snap heel goed dat je door al die goed bedoelde adviezen op internet, dieetgoeroes en zelfs van familie en vrienden de draad helemaal kwijt bent.

Hier kom ik in beeld. Ik ga samen met jou een plan van aanpak maken wat bij jou past. Ik ga je coachen en begeleiden naar een gezonde leefstijl met eerlijke adviezen zonder jojo effect.

kiwi
appel

Direct contact opnemen?  Bel 06 126 101 37 of mail naar info@lijn14.nl